יום ה׳, 19 בינו׳
|העיר העתיקה | רמלה
ארוחת אבירים - ערבי שוודי
ארוחת ערב פיוז'ון מטבח ערבי ושוודי שף : ג'ליל דביט שף: אייל גרש
זמן ומיקום
19 בינו׳ 2023, 20:00 – 23:00
העיר העתיקה | רמלה , קהילת דטרויט 7, רמלה, 72216, ישראל
פרטי האירוע
ארוחת ערב פיוז'ן שוודית-ערבית של השף ג'ליל דביט והשף אייל גרש.
שני שפים מרקעים וממטבחים קולינריים שונים נפגשים, יוצרים פיוז׳ן ומגישים ארוחה חגיגית של שבע מנות. שילוב טעמים סקנדינביים ומזרח תיכוניים טעימים, מעניינים ומתובלנים. התפריט נוצר במיוחד עבור החגים של עונת החורף. בישול עם תוצרת טרייה אשר לוקח את האורחים שלנו למסע מהשלג הקר אל המדבר החם.
מנה ראשונה - ירוק לוהט.
מרק אפונה מתובל בנגיעות סקנדינביות של ציפורן ובשר מעושן מוגש ליד קרקר פיצוחים פריך.
מנה שנייה - נגד הזרם.
ערייס דגים פיקטני ברוטב ליקריץ וסלט פרש על שיפוד ברוטב לימון והל.
מנה שלישית - המשולבת.
דג סלמון אפוי ברוטב עשבי תיבול ירוקים, פיסטוקים קצוצים מוגש על מצע פירה זעתר.
מנה רביעית - פריק-שו.
סלט טבולה פריקה על מצע קרם שעועית ובצל מטוגן.
מנה חמישית - כפרה בפיתה.
המבורגר שבדי עם צלפים וקוביות סלק מוחמץ מוגש ליד סלט קולסלו טחינה
מנת קינוח - אצא לי אל היער.
מלאבי ברוטב זעפרן ווניל ופירות יער
מנת קינוח - חמים וטעים.
מאפה הל וקינמון ברוטב טחינת סילאן חמה.
Swedish-Arabic Fusion Dinner by Chef Jalil Dabit and Chef Ayal Gersh / @Samir Restaurant
Two chefs from different culinary backgrounds get together and creatively infuse their kitchens serving a festive seven-course meal. Combining delicious and interesting Scandinavian and Middle Eastern tastes and hot spices. Our menu was created specifically for the holidays Winter season cooking with fresh produce taking our guests to a journey when the cold snow meets the hot desert.
At the Very Beginning.
Split pea soup seasoned with scandinavian touches of cloves and smoked meat served next to a crunchy Arabic cardamom cracker.
First Course.
Fish arais in licorice sauce and side of fresh salad on a skewer with lemon cardamom sauce.
Second Course.
Baked fillet salmon in green herb sauce, chopped pistachios served on a bed of infused za'atar cream of potatoes.
Let’s Take a Salad Break.
Seasoned tabula salad on cream of white bean and fried onions.
Fifth Course.
Swedish hamburger patties with capers and diced pickled beets served next to a tahini coleslaw salad.
Pre Dessert.
Malabi in saffron vanilla sauce with mixed berries.
Dessert.
Homemade cardamom and cinnamon bun topped with infused hot date honey (silan) tahini sauce.
כרטיסים
ארוחת אבירים
350.00 ₪המכירה הסתיימה
סך הכל
0.00 ₪