top of page

סמיר ברמלה
מטבח | היסטוריה | תרבות

ג'ליל - הבן של סמיר
שף ויזם קולינרי
הסיפור של סמיר
הכל התחיל ביפו בשנת 1928. לאבו פוזי, אבא
של סמיר, הייתה מסעדה ברחוב בוסטרוס ליד השעון. עד שנת 1936 המסעדה שגשגה והמשפחה צמחה והתרחבה. בעקבות המאורעות של אותה שנה נאלץ אבו פוזי לסגור את המסעדה והתחיל לעבוד כטבח שכיר בצבא הבריטי עד 1942
ב-1942 נולד סמיר ולאחר שלושה חודשים עזבו אבו פוזי, אשתו סיסיל וששת ילדיהם את יפו ועברו לרמלה
בתחילה פתח אבו פוזי את המסעדה ברחוב הראשי (רחוב יפו-ירושלים). עם כיבוש העיר והקמת מדינת ישראל חשבה משפחה כי עליה לעזוב את רמלה ולעבור לגור בירדן. לשמחתנו... החליט אבו פוזי להישאר ברמלה ומאז נמשכת
המסורת של מסעדת סמיר ברמלה
samir -samir1948

סמיר דביט האבא ז"ל
הזמנת שולחן
הזמנת שולחן למסעדה
אנא בחרו יום ושעה ונבדוק זמינות של מקום

אירועים קרובים
- ליאור דובדבני - מרתון סטנדאפThu, Aug 28רמלה
- ערב טברנה יווניתTime is TBDרמלה
- הרצאות ובירהTime is TBDרמלה
- ערב טעימות ייןTime is TBDרמלה
- ערב קרניבורים- ממשיכים בחגיגהTime is TBDרמלה | העיר העתיקה
bottom of page